Jugadors i cos tècnic, celebrant la consecució del títol.
29/04/2018 | 21:30
C.F. Sóller: campió i ascens a Tercera
J.V.

El C.F. Sóller s'ha proclamat avui capvespre campió de lliga i ha aconseguit l'ascens a la Tercera Divisió. L'equip de Xavi Rado s'ha imposat per 1-0 a l'Ínter Manacor, assolint un resultat que li permet conquerir matemàticament el títol.

Jugadors, cos tècnic i aficionats han celebrat la consecució del campionat, que s'ha aconseguit a dues jornades d'acabar la lliga. La derrota del Murense en el partit que va disputar ahir dissabte propiciava que els sollerics guanyessin el títol si avui diumenge sumaven els tres punts. L'equip no ha fallat i s'ha pogut cantar l'aliró.

Un gol de Jaume Tovar en el minut 28 de la primera part ha estat suficient perquè l'equip s'hagi fet amb els tres punts que li faltaven. El partit ha estat dominat clarament pels locals, davant uns manacorins que gairebé no han inquietat la porteria de Borja. El Sóller ha disposat d'ocasions per ampliar l'avantatge en el marcador, però la manca de sort o l'encert del porter han evitat el segon.