Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 19 de març de 2019   |   22:01
 
Enquesta  
S’ha de convertir el camp Infante Lois en aparcament provisional durant la temporada alta?


No
 
Ensenyat, durant el seu discurs
16/05/2018 | 15:23
Ensenyat: 'El peatge no hauria d'haver existit mai'
saveu.cat

Miquel Ensenyat ha fet el seu discurs en el debat de política general del Consell de Mallorca durant el qual ha fet al.lusió al rescat del túnel de Sóller, una acció que l'executiu insular va materialitzar a finals de l'any 2017.

En el seu discurs, durant el qual ha advocat per modificar el Pla de Carreteres per suprimir algunes de les obres projectades, el president del Consell ha afirmat que "el peatge més car d'Espanya ja és història gràcies a la voluntat d'un govern progressista", del qual ha afirmat que "no podia permetre que unes barreres, que mai haurien d'haver existit, dividís Mallorca amb la única intenció que una empresa privada fes negoci".

El rescat del túnel de Sóller va suposar per al Consell liquidar 17 milions d'euros a la concessionària, tot i que el cas està actualment en mans judicials. Globalvía, que tenia per contracte la concessió del túnel fins l'any 2022, està en desacord amb la quantitat abonada pel Consell ja que eleva fins als 30 milions d'euros la indemnització per rescindir la concessió".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a