Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 21 de març de 2019   |   08:44
 
Enquesta  
S’ha de convertir el camp Infante Lois en aparcament provisional durant la temporada alta?


No
 
La patronal denuncia falta de neteja a la zona turística del Port.
29/06/2018 | 08:57
Els hotelers esclaten contra l’Ajuntament
J.M.

L’Associació Hotelera de Sóller ha expressat la seva indignació amb l’Ajuntament per l’incompliment de les seves promeses que “posen en perill el prestigi i la bona imatge” del municipi amb els seus visitants.

A través d’un dur comunicat, la patronal hotelera ha denunciat que “una de les principals destinacions turístiques de Mallorca no pot arribar a una situació com aquesta”, el que segons la seva opinió “perjudica seriosament als establiments hotelers del Port i al sector de la restauració en general”. Es refereix a diversos fets que han influït negativament en la campanya d’estiu com la falta d’adjudicació del servei d’hamaques, socorristes i neteja de les platges o el tancament de l’oficina d’informació en plena temporada turística.

Els hotelers denuncien, a més, que no s’ha donat solució a la manca d’aparcament al Port, que la parada d’autobusos està encara sense marquesina o que el nucli turístic presenta greus problemes de neteja i manteniment. Com a exemple assenyalen que el consistori va sembrar diverses palmeres que varen morir per falta de reg.

A la llista de problemes que denuncia la patronal, els hotelers posen de manifest que aquest estiu està sent especialment problemàtic en matèria de seguretat ciutadana provocat pels carteristes, un problema “que no teníem altres anys”. “Creim que la solució passa per incrementar els efectius de la Policia i la Guàrdia Civil per fer una vigilància més exhaustiva i constant”, apunten els hotelers, qui adverteixen que tots els problemes que denuncien generen un greu problema “a moltes famílies de Sóller que viuen del turisme, ja que és la seva principal font d’ingressos”.

Els hotelers reivindiquen major agilitat per part de l’Ajuntament de Sóller i un compromís ferm perquè es solucionin els problemes denunciats, en tant que la situació actual “posa en perill el prestigi i la bona imatge que anys enrere havíem aconseguit per Sóller”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a