Ramis sobre el viaducte dels Cinc Ponts. (Foto: Aitor Vázquez).
02/07/2018 | 09:24
Damià Ramis guanya el Camí de Ferro
SaVeu

Damià Ramis (1:49:11) en categoria masculina i Rosa Riera (2:37:36) en categoria femenina es convertiren dissabte a la nit en els guanyadors de la primera edició de la cursa Camí de Ferro, la prova que va transitar entre Palma i Sóller a través dels 27 quilòmetres del traçat ferroviari del Tren de Sóller.

En la prova més curta, de 13'5 quilòmetres, disputada entre Bunyola i Sóller, Adrián Pérez (50:49) en categoria masculina i Amanda Martín (58:43) en categoria femenina foren els atletes més ràpids.

Quasi un milenar d'inscrits participaren a les tres proves que culminaren a l'estació del ferrocarril de Sóller. Allà, organització, amics i familiars reberen tots els atletes en el marc d'una festa gastronòmica i musical que es va allargar fins a la mitja nit.

L'esdeveniment també va comptar amb una marxa senderista no competitiva per a tots aquells que volguessin transitar pels tretze túnels que hi ha distribuïts entre Bunyola i Sóller. En aquest cas, la cita va reunir a unes 400 persones de totes les edats que cobriren els 13'5 quilòmetres del recorregut.

Els atletes del Club de Muntanya i Escalada Sóller (CMES) Joan Vicens en la prova de 27 quilòmetres i Francesc Amorós en la prova de 13'5 quilòmetres foren els millors locals classificats. El primer ho va fer a la vuitena posició de la cursa llarga, mentre que el segon es va classificar a la tercera posició absoluta de la cursa més curta.