Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 21 de març de 2019   |   09:04
 
Enquesta  
S’ha de convertir el camp Infante Lois en aparcament provisional durant la temporada alta?


No
 
Les platges estan sense adjudicatari, encara
04/07/2018 | 16:20
Nou recurs contra el servei de platges
saveu.cat

Una de les empreses que es va presentar al concurs per explotar les platges de Sóller ha presentat un recurs contra la proposta d'adjudicació, cosa que podria retardar encara més la instal·lació d'hamaques i para-sols segons han reconegut fonts de l'Ajuntament de Sóller.

El recurs se suma al que va presentar una altra empresa que encara està pendent de resolució per part del Tribunal Central de Recursos Administratius, un fet pel qual l'ajuntament de Sóller encara no ha pogut fer efectiva l'adjudicació del servei de platges tot i estar en plena temporada d'estiu.

Un total de cinc empreses es varen presentar a la licitació convocada per les Cases de la Vila, de les quals quatre varen quedar excloses per decisió de la mesa de contractació que va al.legar errades en la presentació dels documents de la licitació. Tan aviat el recurs sigui contestat per l'Ajuntament, l'afectat podrà interposar al.legació davant el Tribunal Central de Recursos Administratiu, un fet que podria allargar el procés d'adjudicació del servei de platges.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a