Divendres, 3 de maig de 2024   |   22:01

Una imatge de l'amistós disputat ahir vespre davant el Campos.
26/07/2018 | 16:20
El Sóller s'estrena a casa
J.V.

El C.F. Sóller va disputar ahir el seu primer partit amistós com a local. L'equip es va imposar per 3-0 al Campos de la Regional Preferent, en un duel en el que els gols no arribaren fins a la segona part.

El partit d'ahir va significar la posada en escena davant l'afició local dels jugadors que s'han incorporat durant les darreres setmanes.

El cos tècnic va donar minuts de joc a tots els jugadors de la plantilla, a excepció dels lesionats i tocats que no varen disputar el partit.

La victòria d'ahir davant el Campos és la segona que arriba en aquesta pretemporada. La setmana passada, en el primer amistós del curs, l'equip es va imposar per 1-3 al Recreatiu La Victòria.

Propers amistosos

A l'espera de tancar definitivament la plantilla, l'equip continua amb el seu calendari de partits de preparació. Dissabte i dimecres s'enfrontarà als rivals de més entitat d'aquesta pretemporada. Dissabte, l'equip visitarà el Felanitx, mentre que dimecres retrà visita al Poblense.