Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 16 de gener de 2019   |   00:18
 
Enquesta  
Et sembla bé que a l’hivern es multin aquells pagesos que encenguin focs abans de les 10 del dematí per evitar la contaminació?


No
 
La sortida de l'edició de l'any passat de la popular sollerica.
10/08/2018 | 09:07
La cursa popular obri les inscripcions
J.V.

La secció d’atletisme del Cercle Solleric ha obert aquesta setmana les inscripcions per a l’edició d’enguany de la Cursa Popular Ciutat de Sóller. La prova es disputarà el diumenge 19 d’agost sobre el tradicional circuit d’anada i tornada entre Sóller i el Port de Sóller (8’6 quilòmetres).

Les inscripcions es poden formalitzar a través del portal web www.elitechip.net. Des d’allà els esportistes podran apuntar-se a la cursa, i també a les modalitats reservades per als més petits. En aquest sentit, es disputarà la Minicursa (1 quilòmetre) entre els joves atletes nascuts entre 2005 i 2010 i la Cursa d’Iniciació (230 metres), entre els nascuts a partir de l’any 2011.

L’organització ha anunciat que destinarà un euro per cada atleta inscrit a l’ONG PROEMAID, una entitat formada per bombers que treballa en el Mediterrani en el rescat de persones que fugen de la guerra i el terror. A través de la plataforma d’inscripcions es podrà incrementar aquest donatiu amb la quantia que cada participant estimi oportuna.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a