Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 16 de gener de 2019   |   00:17
 
Enquesta  
Et sembla bé que a l’hivern es multin aquells pagesos que encenguin focs abans de les 10 del dematí per evitar la contaminació?


No
 
L'Ajuntament eixerma periòdicament els espais públics
05/09/2018 | 16:23
Vinagre i sal per acabar amb l'herba
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller vol aplicar al municipi un nou tractament herbicida per acabar amb la proliferació de les males herbes en carrers i espais públics. Aquest herbicida està elaborat a base de vinagre i sal que ja ha posat en pràctica Lloseta.

Precisament els regidors d'Infraestructures i Medi Ambient de Sóller, Andreu Castanyer i Josep Lluís Puig respectivament, tenen previst desplaçar-se en els pròxims dies al municipi de la comarca del Raiguer per conèixer de primera mà com s'aplica l'herbicida a base de sal i vinagre.

Puig va explicar que l'Ajuntament ha deixat d'utilitzar el glifosat, molt nociu per a la salut humana, per acabar amb la proliferació de males herbes a les cunetes i carrers, pel que ha optat per un sistema "més biològic" com el que aplica Lloseta en seus carrers. La proliferació de males herbes és un dels motius de queixa dels ciutadans, que periòdicament protesten a l'entendre que donen imatge de deixadesa dels carrers.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a