Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 14 de noviembre de 2018   |   17:25
 
Enquesta  
Ha de retallar el Consell el pressupost del Pla d’Obres i Serveis de 2019 en un 30% per beneficiar la zona del Llevant de Mallorca?


No
 
El bou, aturant davant l'església en l'edició de l'any passat.
06/09/2018 | 11:23
Demà, arribada del bou a Fornalutx
SaVeu

Els carrers de Fornalutx acolliran demà l'acte més esperat de les seves festes patronals. A les 8 hores del dematí arribarà el bou que serà passejat pels principals carrers de la localitat.

La Baixada de Bou seguirà el guió estrenat en l'edició de l'any passat després de l'entrada en vigor de la nova llei de Benestar Animal.

L'acte començarà a la zona del Maiol. Des d'allà el bou serà conduït cap al centre de la localitat a través dels carrers de la Tramuntana i l'Església. A l'arribada a la Plaça serà coronat per Marina Antonelli, una jove fornalutxenca que enguany ha complit els 18 anys.

L'animal és un bou cedit per l'Associació de Criadors de Bestiar Boví de Raça Mallorquina. En acabar la festa, el bou serà traslladat novament a la finca on viu, ja que un dels requisits que l'any passat va imposar la Conselleria de Medi Ambient és que el bou no ha de ser sacrificat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a