Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de juny de 2019   |   08:22
 
Enquesta  
Creus que el regidor de Ciutadans ha de comptar amb una assessora a sou de l’Ajuntament?


No
 
Un instant de la manifestació d'avui capvespre
06/10/2018 | 19:41
Manifestació al Port per 'Sí al turisme'
saveu.cat

Un centenar de persones, segons l'organització, han participat avui horabaixa en una manifestació al Port en defensa del turisme convocada pel PP, el PI i Cs. Amb el lema "Sí al turisme". Els manifestants s'han concentrat davant l'exposició "Història del turisme a la Serra de Tramuntana", impulsada per l'entitat Tramuntana XXI, que ha suscitat rebuig d'una part de la ciutadania i part del sector turístic del municipi al haver-la qualificat de "turismofóbica".

La manifestació ha discorregut per la rambla Antoni Montis, punt de concentració, i pel passeig peatonal d'Es Través. El moment d'major tensió s'ha viscut quan dos activistes del col·lectiu Albaïna han arrencat els cartells que els manifestants havien posat sobre els panells de l'exposició amb el mateix lema que el de la pancarta que encapcalava la protesta.

Malgrat aquest incident que els organitzadors han lamentat i han titllat "d'intent de provocació", la marxa de protesta ha continuat després que els manifestants haguessin repòs els cartells arrencats. Els manifestants han transitat per primera línia, on hi ha la majoria de terrasses, per manifestar el suport a la indústria turística local. De fet, la majoria dels participants a la marxa han estat empresaris del sector turístic, hotelers i comerciants del sector serveis del municipiAnterior Tanca Següent Compartiu-ho a