Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 26 de juny de 2019   |   08:26
 
Enquesta  
Creus que el regidor de Ciutadans ha de comptar amb una assessora a sou de l’Ajuntament?


No
 
Els vehicles, retornant a la zona de sortida després d'una pujada.
08/10/2018 | 16:34
Una pujada al Puig Major de rècord
SaVeu

Andrés Vilariño (Norma M20f) va complir amb els pronòstics i es va convertir ahir en el guayador d’una nova edició de la Pujada Automobilística al Puig Major. El pilot basc va superar clarament els seus rivals, quendant-se només a les portes de batre el rècord que posseeix ell mateix des de l’any 2012.

Amb un registre de 2:00.157, Vilariño va tornar signar amb el seu nom el palmarès d’una de les edicions més participades dels darrers anys. Un total de 93 vehicles estaven inscrits per participar a les tres pujades d’entrenaments i les dues de competició oficial disputades durant les jornades de dissabte i diumenge.

El pilot català Francesc Munné (Demon Car Plus) es va fer amb la segona posició de la pujada després de completar-la en un temps de 2:11.105. Darrera ell completava el podi absolut Pedro Mayol (Demon Car Plus), l’actual campió del campionat autonòmic. De fet, l’emoció va estar en la consecució de les dues places de podi, ja que a priori es donava per assegurada la primera posició obtinguda per Vilariño.

Durant tot el cap de setmana un nombrós públic es va concentrar a les voreres dels 4’4 quilòmetres del recorregut per presenciar el cap de setmana competitiu.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a