Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   14:16

El porter del Port, Pascual Garrido, durant el partit d'ahir.
12/11/2018 | 09:23
El Sóller empata i el Port guanya
SaVeu

El C.F. Sóller va sumar un punt dissabte migdia davant el Mercadal. El duel entre els dos rivals directes es va resoldre amb un repartiment de punts que beneficia l'equip d'Àlex López, ja que els de la vall continuen fora de les places de descens, a la vegada que mantenen els sis punts de diferència davant els menorquins.

Aitor va avançar el Sóller a la segona part en resoldre una jugada originada en un llançament de falta lateral. Poc després els locals aconseguiren empatar. Tot i els intents dels dos equips el marcador ja no es va moure.

Port de Sóller 2 - Petra 1

El Port de Sóller va aconseguir ahir una important victòria davant el Petra (2-1), un equip al que ha superat a la taula classificatòria.

El partit es va resoldre a la primera part amb els gols aconseguits per Pep Marquès i Juanmi als primers vint minuts de joc. El Petra va posar l'emoció a la segona part amb la consecució del 2-1 de penal. Però la victòria no va perillar i els sollerics sumaren la quarta victòria del campionat.