Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'agost de 2019   |   07:15
 
Enquesta  
Han d’acceptar l’oferta dels inversors anònims els accionistes del Ferrocarril de Sóller?


No
 
Lloc on es va produir l'atropell, ahir
29/11/2018 | 08:13
Atropellat un policia en un control
saveu.cat

Un agent de la Policia Local de Sóller va haver de ser hospitalitzat ahir capvespre després de ser envestit per una moto que es va saltar un control a l'avinguda Astúries. El conductor, que circulava sense carnet ni assegurança, va ser arrestat per un delicte contra la seguretat del trànsit, conducció temerària i atemptat contra agent de l'autoritat.

Els fets varen passar ahir capvespre, devers les 14 hores del capvespre, quan tres policies de Sóller realitzaven un control a l'avinguda d'Astúries, sobretot dirigit a revisar la documentació dels ciclomotors. Un dels agents donava l'alto als vehicles, un altre realitzava els tràmits i el tercer estava darrere, damunt una moto, per si algun conductor tractava d'escapar.

Un motorista va intentar eludir el control. Va esquivar al primer agent i va colpejar a la mà al segon, per acabar impactant contra la moto en la qual hi havia el tercer policia, que va patir ferides de consideració. Aquest agent va ser evacuat en ambulància a l'hospital de Son Llàtzer, on aquest dimecres estava sent sotmès a proves per conèixer l'abast de les lesions.

El conductor, de 26 anys, que circulava sense carnet ni assegurança, va ser detingut i lliurat a la Guàrdia Civil. Un cop a la caserna el jove es va queixar de dolor a conseqüència de l'impacte i va ser traslladat també a l'hospital, però va rebre l'alta poc després i va ser retornat als calabossos.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a