Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'agost de 2019   |   06:48
 
Enquesta  
Han d’acceptar l’oferta dels inversors anònims els accionistes del Ferrocarril de Sóller?


No
 
Un treballador retirant una taca de pintura.
04/12/2018 | 16:54
Netejant els graffitis de la Serra
SaVeu

Un grup de persones que estan en risc d’exclusió social estan treballant des de fa unes setmanes en la retirada i neteja dels graffitis que han aparegut a diferents indrets del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana.

Un projecte encapçalat per la Conselleria de Medi Ambient i la Fundació La Caixa ha permès invertir 18.000 euros en la contractació del personal de l’associació s’Estel de Llevant que s’encarrega de retirar les taques de pintura.

Ahir dilluns, el conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, juntament amb el director del centre d’Institucions de CaixaBank a les Balears, Hilari Llabrés, i representants de s’Estel de Llevant varen tenir l’oportunitat de comprovar in situ la feina realitzada fins a hores d’ara.

Durant la visita es va explicar que ja s’ha actuat a la finca pública de Mortitx, a Es Pixarells de Menut, la comuna de Fornlautx, el camí de s’Arboçar fins la comuna de Bunyola, el camí del Coll d’Honor, un tram del camí de Cúber fins el torrentó d’Almadrà, el camí de Muleta i el camí de Valldemossa a s’Hort de Sa Coma.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a