Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   12:03

Una imatge del partit d'ahir del Port de Sóller.
07/12/2018 | 08:27
Mala jornada pels equips sollerics
SaVeu

Mala jornada intersetmanal la disputada pels dos equips sollerics. El C.F. Sóller va perdre dimecres a la nit per 3-0 en la seva visita al Reial Mallorca B, mentre que el Port de Sóller no va poder passar ahir de l'empat en el duel que va disputar a Can Maiol davant el Recreatiu La Victòria.

El C.F. Sóller es va trobar amb un Mallorca superior que, sense fer el seu millor joc, va saber imposar-se de manera contundent. Un gol en un dels únics llançaments a porteria de la primera part va posar l'1-0 al marcador. Ja a la segona part, els de la vall intentaren obrir-se més. Però deixaren espais al darrera que el Mallorca va aprofitar per generar ocasions i anotar altres dos gols.

El Port de Sóller, per la seva banda, es va avançar fins a dues vegades davant un rival directe com és el Recreatiu La Victòria (1-0 i 2-1) amb els gols d'Iván Alfaro i Juanmi Hernández. Ja a la segona part els palmesans varen empatar i els sollerics veren com es quedaven amb deu jugadors. Tot i això, en el tram final es gaudiren de dues ocasions per guanyar.

Diumenge, el C.F. Sóller rebrà el Ferriolense a Can Maiol, mentre que el Port de Sóller visitarà el camp del Sineu.