Dimecres, 24 d'abril de 2024   |   07:57

Una imatge del partit disputat ahir a Can Maiol.
10/12/2018 | 09:33
Empat en el darrer partit de 2018 a Sóller
SaVeu

El C.F. Sóller va sumar ahir un punt davant el Ferriolense en la darrera jornada de lliga que jugarà com a local en el present any 2018.

L'equip d'Àlex López va tenir oportunitats per quedar-se amb els tres punts, essent un penal fallat per Sergi Varón la més clara dels noranta minuts de partit.

El Ferriolense tengué l'ocasió més clara a la darrera jugada del partit, quan la defensa sollerica va treure la pilota de damunt la mateixa línia de gol.

La propera setmana els de la vall visitaran el terreny de joc del líder Penya Esportiva Santa Eulàlia i la setmana següent, darrera de la primera volta, l'equip gaudirà de jornada de descans.

Sineu 2 - Port de Sóller 1

El Port de Sóller segueix encadenant mals resultats. Ahir capvespre, en la visita que va retre a Sineu, l'equip va sucumbir per un resultat de 2-1.

Els de la vall veren com els locals s'avançaven en una de les primeres jugades del partit. Però Juanmi Hernández va igualar per a l'equip solleric. Ja en el tram final de la segona part, el Sineu va guanyar el partit amb la consecució del 2-1.

Diumenge el Port jugarà el darrer partit de la primera volta. Serà davant el Son Sardina a Can Maiol.