Julio, durant un partit del Port de Sóller.
17/12/2018 | 12:34
Derrotes del Sóller i del Port
SaVeu

Un C.F. Sóller carregat de baixes va caure derrotat ahir per 4-0 en la seva visita al líder Penya Esportiva Santa Eulàlia, que gràcies a aquesta victòria s'ha proclamat campió d'hivern de Tercera Divisió.

Els de la vall presentaren un onze titular afectat per les sancions i les lesions amb les que la plantilla arribava al darrer partit de l'any 2018. En aquest sentit, cal recordar que el proper cap de setmana l'equip no jugarà al gaudir de jornada de descans.

Port de Sóller 1 - Son Sardina 2

El Port de Sóller, per la seva banda, continua immers en la crisi de resultats de les darreres setmanes. L'equip va perdre ahir per 1-2 davant el darrer classificat.

Amb un gol a cada part el Son Sardina va col.locar un 0-2 al marcador. El gol de Pepllu va reduir la diferència, però l'equip de la vall no va poder aprofitar els darrers minuts de partit per aconseguir el gol de l'empat.

L'equip portuari també ha posat el punt i final a l'any 2018. Ara gaudirà de dues setmanes de descans abans de reprendre el campionat amb la primera jornada de la segona volta.