Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 24 d'agost de 2019   |   02:35
 
Enquesta  
Han d’acceptar l’oferta dels inversors anònims els accionistes del Ferrocarril de Sóller?


No
 
Les tres parelles que es presenten per ser Valentes Dones.
22/01/2019 | 20:48
Tres parelles aspiren a Valentes Dones
G.M.

Tres parelles optaran enguany a encarnar els personatges de les Valentes Dones a partir del dia que es pronunciarà el pregó de les festes, durant els propers dies del mes de maig, i seran els socis dels col.lectius del Firó els que, dissabte vinent, escolliran les afortunades en les votacions que tendran lloc al Centre Parroquial Victòria a partir de les 19 hores de l'horabaixa.

La Sala Magna de l'Ajuntament de Sóller ha acollit avui horabaixa la presentació de les tres candidatures, formades per Maria Isabel Díez de la Cortina i Margalida Amengual Forteza, Marina Jaume Jover i Antònia Maria López Jaume, i Carolina Calatayud Vives i Catalina Miquel García.

Una d'aquestes parelles serà l'encarregada de rellevar Mar Umbert i Bea Borràs, les Valentes Dones de 2018 que han assistit a l'acte de presentació celebrat avui horabaixa. Els responsables dels diferents col·lectius organitzadors del Firó han animat els assistents a participar a les votacions de dissabte.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a