Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 5 de desembre de 2020   |   10:29
 
Enquesta  
Estàs d’acord en instal·lar un semàfor a la carretera de Sóller per facilitar l’accés a Palmanyola?


No
 
L'exposició es va inaugurar ahir al Jardí Botànic.
05/02/2019 | 15:32
Una mostra dedicada a Wendy Spooner
saveu.cat

El Jardí Botànic de Sóller i la Fundació Endesa han inaugurat una exposició de les aquarel·les que la il·lustradora etnobotànica Wendy Spooner va llegar al Jardí Botànic.

La mostra és la culminació del conveni de col·laboració entre les dues entitats, signat fa un any per digitalitzar el fons, segons ha indicat Endesa en una nota de premsa. La mostra consta d'una selecció de quaranta aquarel·les de les més de 800 del llegat i els seus corresponents digitalitzacions.

Wendy Spooner (1930) va col·laborar amb el Jardí Botànic de Sóller des dels seus inicis fins a la seva mort. Nascuda a Anglaterra, va traslladar la seva residència a Mallorca en els anys vuitanta. Divulgadora del patrimoni vegetal, va morir a Pollença a finals de 2016.

En l'acte d'inauguració de la mostra hi va participar el president de la Fundació Jardí Botànic de Sóller, Jaume Canudas; el director general d'Endesa a Balears, Martí Ribas; la directora de projectes de la Fundació Endesa, Begoña Muñoz de Verger. qui ha reafirmat el "compromís amb la conservació del medi ambient i amb les institucions compromeses amb les Illes".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a