Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 6 de juny de 2020   |   03:11
 
Enquesta  
S’ha de tornar regenerar amb arena la platja d’es Través?


No
 
La presentació s'ha fet avui dematí a Sóller
27/02/2019 | 16:17
Les millores escolars arranquen pel Port i el Puig
saveu.cat

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, i el batle de Sóller, Jaume Servera, han presentat avui un conjunt d’obres d’ampliació i millora per quatre centres educatius del municipi que suposaran una inversió de tres milions d’euros. En total s’han previst 17 intervencions que s’executaran en un període de tres anys.
 
A la presentació han assistit també el director general de Planificació i Centres Antoni Morante, el gerent de l’IBISEC, Miquel Coll, i la regidora d’Educació, Mari Cruz Ensenyat, a més de representants dels equips directius i de les associacions de mares i pares de l'IES Guillem Colom Casesnoves, del CEIP Es Puig, del CEIP Es Fossaret i del CEIP Pere Cerdà.
 
March ha volgut fer un especial esment a la col·laboració institucional com a un element imprescindible per a poder dur a terme les accions de millora que necessiten molts de centres educatius de les Illes, fent una especial referència a l’Ajuntament de Sóller “sense la col·laboració del qual no seríem avui aquí”.

El desenvolupament del projecte arrancarà aquest estiu amb la conversió de l'aparcament de l'Església amb un pati per al centre públic Pere Cerdà. També es renovaran les finestres de l'escola Es Puig. Sengles inversions apujaran a un total de 275.000 euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a