Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 19 de maig de 2019   |   16:32
 
Enquesta  
Ja tens el vot decidit per a les eleccions locals?


No
 
Un nigul de pol.len dels pins
04/03/2019 | 16:42
La vall es tenyeix de verd
saveu.cat

Els afectats per les alèrgies respiratòries tenen unes setmanes molt complicades ja que aquests dies els pins de la vall han començat a expulsar el seu pol.len que ha tenyit de color verd fins al darrer racó de Sóller.

Les brises i bufades de vent han ajudat a escampar la polsina verdosa que cobreix teulades, cotxes i qualsevol objecte que està a l'exterior. Fins al punt que s'han pogut veure vertaders niguls que ha format el pol.len quan s'han registrat algunes bufades de vent. A la mar han aparegut algunes taques verdoses formades per l'acumul.lació del pol.len dels pins. Al Port de Sóller s'ha vist la formació d'aquestes taques a la vorera de la platja, ja que les ones arrosseguen fins a la costa el pol.len en suspensió.

La proliferació del pol.len també es veu propiciat per un temps sec que precisament avui ha tengut el seu moment més àlgid, ja que el vent del sud ha propiciat que les temperatures hagin superat els 20 graus a les hores centrals del dia. Aquest mateix vent és el causant que la taca verda es vagi escampant per tota la vall.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a