Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 24 de maig de 2019   |   09:00
 
Enquesta  
Ja tens el vot decidit per a les eleccions locals?


No
 
Uns ciclistes circulant pel carrer de Bauzà
05/03/2019 | 16:23
Més senyalització per als ciclistes
saveu.cat

Les vies ciclistes de Mallorca comptaran amb 355 nous senyals indicatius, entre les quals hi figuren les rutes que passen per la vall, gràcies al finançament rebut del fons de l'ecotaxa turística. 200 dels 355 senyals suposen instal·lar l’element de suport corresponent i la resta, 155, aprofitaran elements de suport que ja hi ha a les carreteres. Suposarà una inversió de 362.000 euros.

El Pla de vies ciclistes per a l’illa de Mallorca recull implementar aquesta senyalització de les rutes ciclistes per assolir els objectius del Pla, concretament, diu que han de disposar d’una senyalització clara, útil, homogènia i uniforme que superi l’actual model heterogeni i confús per facilitar que es reconeguin les rutes i es puguin seguir.

El Pla s’emmarca dins d’una política de foment de la desestacionalització, la creació i l’activació de productes turístics practicables en temporada baixa, i promoció del turisme sostenible i de temporada baixa. La senyalització que s’instal·larà és la següent: panells informatius, senyals indicatius, senyals complementaris i tanca d’obres.

Les actuacions previstes a la vall es faran a Sóller, Port, Fornalutx i Deià.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a