Dimecres, 24 d'abril de 2024   |   16:32

Els jugadors celebrant l'1-0 anotat per Miquel Ramon.
11/03/2019 | 09:46
El Sóller ja treu quatre punts al descens
SaVeu

Els gols de Miquel Ramon i Vicenç Bover als primers minuts de cada una de les dues parts varen permetre ahir que el C.F. Sóller sumàs tres importants punts en la visita que l'Eivissa-Illes Pitiüses va retre a Can Maiol.

Els de la vall aconseguiren superar el potencial de l'equip eivissenc a base d'un joc pràctic i seriós. Els dos gols en els moments claus del partit i un penal que l'Eivissa va fallar quan el marcador era d'1-0 permeteren sumar una victòria que deixa l'equip d'Àlex López a quatre punts del descens.

Port de Sóller 2 - Alaró 1

El Port de Sóller també va aconseguir un resultat que l'apropa a la salvació. L'equip de Xavi Rado va superar per 2-1 a l'Alaró en un partit en el que va haver de remuntar el gol aconseguit pels del Raiguer en el transcurs de la primera part.