Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 11 d'abril de 2021   |   22:49
 
Enquesta  
Què s’ha de fer amb Aqualia?

Continuar amb la concessió
Prorrogar la concessió
Remunicipalitzar el servei
 
La façana interior del Santuari de Lluc.
12/03/2019 | 17:06
Els Sagrats Cors marxaran de Lluc el 8 de setembre
SaVeu

El Santuari de Lluc acomiadarà de manera oficial als missioners dels Sagrats Cors el 8 de setembre, coincidint amb la festivitat de la Diada de Lluc. Es farà oficial aquest dia el traspàs anunciat el passat mes de febrer de l’administració del monestir a la Diòcesis de Mallorca.

El Bisbat de Mallorca ja ha creat una comissió mixta formada per la Diòcesis i pel Consell General dels Missioners dels Sagrats Cors. Aquest organisme estudiarà fins el mes de setembre tots els aspectes relacionats amb la transició. La comissió està formada per sis persones que ha nomenat el Bisbe, Sebastià Taltavull.

Segons s’ha informat, la comissió ja ha celebrat la seva primera trobada. Durant els propers mesos mantendrà un calendari de reunió i trobades, per tal de donar sortida als assumptes que s’han de tractar perquè la sortida dels Sagrats Cors de Lluc sigui efectiva.

De fet és aquesta comissió qui ha fixat el 8 de setembre com la data per fer oficial el comiat dels missioners.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a