Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 21 d'octubre de 2020   |   14:56
 
Enquesta  
Aproves la col.locació de mampares entre el varador i el passeig peatonal del Port de Sóller?


No
 
Inés Jaume i Joan Acosta, en una imatge recent a Nova Zelanda.
15/03/2019 | 09:03
Un solleric a l'atemptat de Nova Zelanda
J.V.

Dos estudiants de Sóller i Bunyola han viscut en directe l'atemptat que aquesta matinada ha acabat amb la vida d'unes quaranta persones a la localitat neozelandesa de Christchurch.

El solleric Joan Acosta i la seva parella, la bunyolina Inés Jaume, es trobaven a les proximitats d'una de les mesquites afectades. "En el moment de l'atemptat ens trobàvem a 600 metres", han relatat en una conversació mantinguda avui dematí.

"Ens hem assustat perquè la Policia ens ha dit que ens posàssim a un lloc segur i hem començat a veure helicòpters i cotxes de Policia per tot", han explicat. "Hem hagut d'entrar a un bar on hem estat retinguts durant més de dues hores sense poder sortir. Després, la camarera ens ha acompanyat fins a casa nostra", ha recordat la parella encara afectada per l'episodi que han viscut.

Segons la informació que ha trascendit, diversos tiradors han accedit a dues mesquites d'aquesta ciutat de Nova Zelanda i han ametrellat totes les persones que es trobaven en el seu camp de visió.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a