Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de setembre de 2020   |   08:40
 
Enquesta  
Està massa inactiu el govern municipal de l’Ajuntament de Sóller?


No
 
El camp esportiu i parc infantil de l'Infante Lois.
16/03/2019 | 08:17
Demanen utilitzar l’Infante Lois com a pàrquing durant la Setmana Santa
SaVeu

Els comerciants del Port han demanat a l’Ajuntament de Sóller que durant la Setmana Santa habiliti el camp de futbol del recinte Infante Lois com a aparcament provisional per tal de pal·liar el dèficit de places que pateix el nucli turístic.

Representants del comerç i la restauració es varen entrevistar dimarts amb Jaume Mateu (PSOE), regidor de Turisme, per tal de demanar-li mesures per crear noves places d’estacionament al Port per cobrir les que han desaparegut en els últims mesos amb el tancament de dos aparcaments.

Després de l’entrevista, els comerciants varen explicar que han sol·licitat l’ús de l’Infante Lois com a aparcament provisional durant el pont vacacional de Pasqua, proposta que l’Ajuntament sotmetrà a estudi. Els empresaris turístics creuen que durant la Setmana Santa el Port registrarà un repunt de visitants i que les places d’aparcament operatives seran insuficients com per cobrir l’augment de turistes.

Per la seva banda, Mateu va explicar que l’Ajuntament estudia diverses alternatives per crear nous aparcaments públics al Port i que està en converses amb els propietaris dels terrenys. L’edil confia que en les pròximes setmanes es concretin aquestes propostes i que algun d’aquests contactes fructifiqui en un acord que permeti habilitar un pàrquing provisional per a l’estiu. També espera disposar de la zona d’aparcament del moll de marineria.

Al tancament per obres de marineria, se li va sumar la clausura definitiva d’un aparcament que l’Ajuntament tenia en règim de lloguer a la rotonda de l’avinguda Onze de Maig. Aquest estiu, a més, tancarà el pàrquing de l’Església perquè Educació el transformarà en ampliació del pati de l’escola Pere Cerdà, un fet que ha disparat la preocupació del sector turístic del Port de Sóller.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a