Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 8 de desembre de 2019   |   23:09
 
Enquesta  
Creus que la Fàbrica Nova s’acabarà tudant del tot abans que l’administració en faci ús?


No
 
Un tècnic preparant els parquímetres que s'instal.len a la via pública.
22/03/2019 | 09:09
Els parquímetres de l'ORA es modernitzen
SaVeu

L’empresa pública Sóller 2010 ha iniciat els treballs de renovació de la flota de màquines expenedores dels tiquets de l’ORA, el que suposa una inversió pública de 285.000 euros que finança amb recursos propis.
Els nous expenedors de tiquets substituiran unes màquines, algunes de les quals arrosseguen una antiguitat de més de vint anys. Algunes d’elles són de les primeres que es varen instal.lar a Sóller quan es varen crear les zones blaves. Els mecanismes que ara s’instal.len suposen un avanç tant per als usuaris com per a la gestió del servei d’ORA. Els primers tendran més facilitats perquè podran pagar els tiquets amb targeta bancària o targeta ciutadana, a més de les monedes. També amb les targetes es podran pagar les multes o fer les anul.lacions de les sancions, cosa que actualment s’ha de fer acudint a les oficines de Sóller 2010 o depositant els diners dins un sobre dins les màquines.

Per a la gestió del servei, els nous parquímetres serviran per unificar el seu funcionament (actualment n’hi ha de diferents models) mitjançant un nou sistema informàtic de telegestió.

Els parquímetres estan equipats amb plaques solars i connexió telefònica amb la central. Algunes de les màquines seran reubicades per tal de tenir més claror per carregar les bateries. La substitució ha arrancat per la zona dels Estiradors, on hi ha els parquímetres més antics.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a