Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 15 de noviembre de 2019   |   14:13
 
Enquesta  
Ha de deixar Fornalutx de pertànyer al club dels Pueblos Bonitos de España?


No
 
Un tècnic revisa els pins que hi ha a l'Infante Lois.
23/03/2019 | 07:13
La salut dels pins del Port, a examen
SaVeu

Un tècnic de l’empresa Eulen està realitzant aquests dies un exhaustiu estudi amb el que analitza l’estat de salut dels arbres del camp d’esports Infante Lois. L’examen servirà també per determinar si els pins tenen perill de tombar com denuncien veïnats del Port i residents dels carrers adjacents.

L’Ajuntament destina a l’estudi un muntant de 5.900 euros amb els quals la Regidoria de Medi Ambient determinarà si s’ha de fer alguna actuació tant per garantir la seguretat dels veïnats com la pròpia salut de l’arbrat.

Josep Lluís Puig (Més), responsable de Medi Ambient, ha informat que l’examen abasta a un total de quaranta arbres, la majoria dels quals han crescut al costat de les parets perimetrals del recinte del Port.
El regidor ha reconegut que la realització de l’informe és conseqüència de les queixes que ha rebut l’Ajuntament en els darrers temps. Veïnats del Port, residents de les urbanitzacions properes a l’Infante Lois i, fins i tot, la direcció de l’escola Pere Cerdà o l’agrupació de Cs venen denunciat el suposat perill que representen els arbres més propers al carrer. Al.leguen que els pins han agafat una altura considerable i que han anat tombant cap a la via pública, un fet que genera temor davant la possibilitat que una ventada els pugui fer caure.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a