Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de setembre de 2020   |   10:04
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
La màquina d'agranar és articulada
09/04/2019 | 16:22
Carrers lluents per acabar la legislatura
saveu.cat

Sóller 2010, l'empresa pública que té encarregada la neteja viària, ha incorporat avui una nova màquina agranadora que cobrirà el servei de forma temporal. L'empresa ha llogat l'equip per un termini de sis mesos, a fi de comptes que el proper consistori tramiti el concurs per un lloguer a llarg termini d'una màquina de similars característiques.

Des de fa mesos, l'empresa disposa d'agranadora en precari. Després d'acabar-se el lloguer de quatre anys d'una altra agranadora, Sóller 2010 en va llogar una altra per uns mesos mentre convocava el concurs, procediment que no s'ha arribat a tramitar. Per això, ara ha llogat una altra màquina per uns mesos més per la qual abonarà 2.100 euros mensuals.

Molt possiblement el contracte ja serà formalitzat amb el consell d'administració que sorgesqui de les properes eleccions municipals. La màquina que avui ha entrat en servei és de menors dimensions que les anteriors i és articulada, el que li permet fer girs en carrers més estrets.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a