Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 14 d'agost de 2020   |   10:32
 
Enquesta  
Creus que caminam cap a un nou confinament?


No
 
En plena tasca de reparació d'un marge
09/04/2019 | 16:27
Turistes eixermant el Barranc
saveu.cat

El Barranc de Biniaraix va acollir fa uns dies la quarta i darrera jornada de voluntariat de conservació amb turistes i residents alemany organitzada per l'entitat ecologista Amics de la Terra.

En aquesta ocasió, un grup de deu alemanys més un parell de voluntaris d’Amics de la Terra Mallorca, varen treballar a la zona de Can Silles, per col·laborar a la restauració d’un marge de pedra en sec i en la neteja de la vegetació invasiva dels olivars de la zona. El treball es va realitzar amb les indicacions de Gori Reynés i de Marc Fornés.

Amb aquesta iniciativa es va visibilitzar demanera pràctica el dur treball que aquestes construccions artesanals impliquen, i la importància de recuperació ambiental dels olivars, que, juntament amb els marges de pedra en sec, conformen el paisatge modelat per les activitats tradicionals humanes de la Serra de Tramuntana.

El projecte “Protegeix la Serra de Tramuntana“ va començar a finals de 2016 i és una col·laboració d’Amics de la Terra Mallorca amb BUND (Amics de la Terra Alemanya) i BTE (consultors en turisme sostenible), finançat per la Fundació Pública Alemanya de Medi Ambient DBU.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a