Els capitans dels equips abans del partit (Foto: futbolbalear.es).
06/05/2019 | 10:05
Victòria en la darrera sortida
SaVeu

El C.F. Sóller va aconseguir ahir els tres punts en el darrer partit de la temporada com a visitant. Els homes d'Àlex López superaren per 0-2 al Ferriolense, gràcies als gols anotats per Vicenç Bover i Àlex Muñoz.

El partit va estar marcat per les rotacions que va introduir el cos tècnic per donar minuts de joc als menys habituals. La victòria es va aconseguir amb els dos gols anotats en el transcurs de la segona part.

Amb aquesta victòria el Sóller ha confirmat la salvació que fa unes setmanes s'havia assegurat de manera virtual. A hores d'ara, la continuïtat de l'equip a Tercera Divisió ja és matemàtica.

El proper diumenge, dia de la Fira, l'equip tancarà la temporada rebent el líder Penya Esportiva Santa Eulària.

Port de Sóller 2 - Sineu 2

El Port de Sóller, per la seva banda, va sumar un punt ahir capvespre en el duel que va mantenir amb el Sineu. Cap dels dos equips es jugaven res, ja que els sollerics ja es troben descendits i els sineuers classificats per disputar la fase d'ascens a Tercera Divisió.