Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de setembre de 2020   |   10:05
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
El regidor Vicenç Pérez, presentant les xifres de la memòria.
10/05/2019 | 08:54
Més de 2.000 persones reben atenció dels Serveis Socials
J.M.

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sóller varen atendre 2.003 persones durant l’exercici de 2018, segons es desprèn de la memòria d’activitats d’aquest departament que ahir va presentar el regidor de l’àrea, Vicenç Pérez (PSOE).

D’acord amb les dades que va presentar el regidor, l’àrea de Serveis va dur a terme l’atenció personalitzada a 2.003 persones, 1.300 de les quals són menors de 30 anys. La majoria dels beneficiaris són del sexe femení.

La memòria recull una exhaustiva informació de tot el treball administratiu i de camp que han realitzat els treballadors que depenen del departament, els quals, en el seu conjunt, han realitzat 8.210 hores de feina. El departament gestiona un pressupost de 540.000 euros.

A més del servei d’informació i orientació, el departament realitza servei d’atenció domiciliària. Durant l’exercici passat un total de cent persones varen rebre algun tipus d’ajuda al seu domicili a través dels Serveis Socials, com ara servei de transport, de menjador o atenció a la dependència.

Serveis Socials va derivar 56 persones a la fundació Deixalles, dotze menors varen ser canalitzats a través dels programes Pise i Alter i va repartir més de 250 regals de Nadal a persones majors. En el 2018 es realitzaren microcrèdits a tretze famílies.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a