Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de setembre de 2020   |   09:23
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
Un grup practicant botellot al desviament, ahir
14/05/2019 | 16:18
El botellot campa al seu aire
saveu.cat

Ni la normativa municipal ni l'avís de les autoritats que anunciaven multes, que sí se n'imposaren, han servit per acabar amb la pràctica del botellot a Sóller durant la jornada del Firó.

Desenes de persones s'instal.laren per la carretera del desviament, la de Deià, Son Angelats i altres llocs de Sóller per practicar el botellot, el consum en grup de begudes alcohòliques a la via pública. Molts maleters de cotxes es convertiren en barra de bar improvisada on s'hi acumulava gran quantitat de begudes alcohòliques.

El d'enguany era el primer Firó en el que s'ha aplicat la normativa municipal antibotellot, que recull sancions d'entre 100 i 750 euros a qui sigui enxampat consumint alcohol a la via pública. Les autoritats municipals havien anunciat que enguany es perseguiria el botellot que, així i tot, va campar al seu aire. Les forces de seguretat varen aixecar diverses actes per consum de begudes alcohòliques a la via pública en compliment de l'ordenança antibotellot, tot i que des de l'Ajuntament no han pogut precisar quantes. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a