Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 22 d'octubre de 2020   |   08:53
 
Enquesta  
Aproves la col.locació de mampares entre el varador i el passeig peatonal del Port de Sóller?


No
 
Imatge de l'operatiu realitzat per la Guàrdia Civil
04/06/2019 | 15:56
En llibertat els tres detenguts per robatoris a Cúber
saveu.cat

La Guàrdia Civil ha detengut tres homes per presumptament robar a l'interior de vehicles estacionats en els aparcaments de l'embassament de Cúber, al municipi d'Escorca.

Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, durant aquestes últimes setmanes s'estan desenvolupant operatius de vigilància als miradors de la Serra de Tramuntana i en un d'ells, el cap de setmana, els agents varen detectar a tres individus en "actitud sospitosa".

Instants després varen observar com un dels seus components intentava obrir amb un 'fleix' un dels vehicles allà estacionat -mètode que permet obrir un cotxe a escassos segons sense cridar l'atenció-, mentre els altres dos vigilaven i, just llavors, els agents els varen abordar i els varen detenir.

Segons han informat, en inspeccionar el vehicle dels detinguts, es varen trobar diversos objectes procedents d'altres robatoris, com, per exemple, diners en efectiu amagat en una guantera i documentació d'altres perjudicats.

Després de passar a disposició judicial, els detinguts han estat posats en llibertat, obrant sobre un d'ells una ordre d'allunyament dels miradors del municipi d'Escorca.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a