Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 3 de desembre de 2020   |   17:32
 
Enquesta  
Han de tenir exempció de taxes els negocis que enguany han hagut de tancar a causa de la covid?


No
 
Els vidres romputs al balcó de la casa
26/06/2019 | 15:16
Atemptat homofòbic per una bandera
saveu.cat

Uns desconeguts han tomat a pedrades els vidres de la finestra d'una casa on hi onejava la bandera gai. El presumpte delicte d'odi es va produir ahir vespre. Més per Sóller, que s'ha fet ressò dels fets, ha qualificat aquest incident de "fet deplorable, homofòbic i intolerant", mentre que de l'Ajuntament s'ha rebutjat aquest fet que ha estat qualificat de "delicte d'odi que no es pot tolerar".

La bandera multicolor del col.lectiu LGTBI estava col.locada a l'arrambador del balcó en un habitatge particular del carrer de Cristòfol Pizà coincidint que aquests dies el col.lectiu homosexual commemora la festivitat de l'orgull gai. L'emblema que representa els colors de l'arc de Sant Martí fa setmana que està col.locada en el mateix lloc, però ahir vespre uns desconeguts li varen llançar pedrades, provocant el trencament de diversos vidres de la vidrieda per la qual s'accedeix a la balconada.

Els afectats han rebut nombroses mostres de solidaritat a través de les xarxes socials. Es tracta del primer atemptat homofòbic que es registra a Sóller del que es té constància.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a