Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 10 de juliol de 2020   |   18:26
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Els Xeremiers de Sóller, avui dematí.
31/08/2019 | 15:48
Dematí de xeremies i flabiols
C.A.

Xeremiers de Bunyola, Xeremiers de Muro, de Sa Marina de Llucmajor, d'es Puig de Sa Font, de Santa Maria, de Consell, Marratxí i Fornalutx han acompanyat els Xeremiers de Sóller en la XV Trobada d'Escoles de Xeremiers i Flabiolers que s'ha celebrat avui dematí pels carrers més cèntrics de Sóller.

A banda de desfilar i interpretar les seves melodies, les trobades serveixen sempre per homenatjar alguna persona o col·lectiu que s'ha destacat per la defensa de la tradició.

Els homenatjats d'enguany han estat el Ferrocarril de Sóller i Antònia Ribot, el primer pel seu suport incondicional a les trobades i la fotògrafa per documentar els actes que organitzen els xeremiers i per salvaguardar la memòria de les actuacions.

El regidor Sebastià Aguiló, que a la vegada és xeremier, ha estat l'encarregat de donar la benvinguda als assistents i d'agrair-los la labor realitzada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a