Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 18 de setembre de 2020   |   19:39
 
Enquesta  
Està massa inactiu el govern municipal de l’Ajuntament de Sóller?


No
 
Els organitzadors amb el cartell de la trobada
03/09/2019 | 16:19
Les havaneres tornen al Port
saveu.cat

El Port de Sóller acollirà entre els dies 27 i 28 de setembre la novena edició de la Trobada d'Havaneres, un esdeveniment que l'any passat es va haver de suspendre per manca de suport institucional de l'Ajuntament.

La nova edició de la trobada ve amb alguns canvis. El més important és el d'emplaçament, en tant que l'escenari es muntarà a la platja de Can Generós, abandonant definitivament la de Can Repic.

D'altra banda, l'altra novetat vendrà en el cartell de l'esdeveniment, jaque els grups participants seran tots de l'illa. Així, participaran els grups Mar i Vent i Ben Trempats, vells coneguts de la música d'havaneres i el Port de Sóller, que estaran acompanyats pels grups locals Aires Sollerics i Xeremiers de Sóller que també interpretaran algunes peces musicals amb aires nostàlgics.

Avui dematí els organitzadors han presentat el cartell de la Trobada en la que s'hi han implicat en l'organització la Cadena SER, Grup Trui i l'Ajuntament. Josep Roquer, Miquel Jaume i Sebastià Aguiló, han defensat la recuperació d'un esdeveniment i la seva continuïtat, de la que han destacat que en les vuit edicions anteriors va reunir més de 60.000 espectadors.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a