Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 10 de juliol de 2020   |   18:47
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Una imatge de les festes de l'any passat.
05/09/2019 | 18:37
Joan Carles Simó, pregoner a l'Alqueria
SaVeu

Un any més arriben les festes de barri de l’Alqueria del Comte. Començaran divendres que ve a les 18.30 hores amb un passacarrers, el pregó de Joan Carles Simó, un tardeo, el sopar a la fresca dels veïnats del barri i amb la nit de ball i la revetlla de la mà de Dj Socies i Dj Tabalet.

Dissabte 14

A les 8.30 hores del dia següent començarà la cursa popular a càrrec del Cluc d’Atletisme TC. Tot seguit hi haurà la cursa infantil. Cap a les 12 del migdia es realitzarà un concurs de truites i “Vermouthada” a càrrec del Bar Molino i Vermouths Padró. A les 16 hores es celebrarà el Gran Torneig de Truc i tres hores més tard tindrà lloc el primer Torneig de Torçabraços. La jornada acabarà amb la revetlla a partir de les 23.30 hores a càrrec dels grups Se Trempa, Maria’n’ganxa i Dirty Jobs.
Diumenge 15

De cara al diumenge es celebrarà la missa solemne a l’església de Sant Felip Neri, on hi participaran Estol de Tramuntana i els Xeremiers. Al capvespre hi haurà jocs populars infantils i una ballada popular a càrrec d’Aires Sollerics. Les festes acabaran amb una rifa i l’actuació dels Esclatabutzes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a