Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de setembre de 2020   |   09:27
 
Enquesta  
Hauria de convertir-se en pública la residència d’ancians de Sóller?


No
 
Els operaris i l'aigua baixant pel torrent
11/09/2019 | 15:41
Una obra subrealista
saveu.cat

La construcció de la passarel.la peatonal per damunt del torrent de Fornalutx s'ha convertit en una actuació que frega el subrealisme. Fa gairebé un any que es va adjudicar, però es va anar retardant la seva execució al.legant-se des de l'Ajuntament que es realitzaria durant l'estiu per evitar que hi hagués una revenguda durant la seva execució.

Certament els treballs arrancaren a finals del mes de juliol però no ha estat fins avui, quan el torrent de Fornalutx baixa carregat d'aigua, quan els treballs novament s'han reprès. Durant mesos el torrent ha romàs completament sec com a conseqüència de la sequera que fins ahir afectava la vall, però les obres han començat el mateix dia en que un generós cabal d'aigua està baixant per la zona en obres.

Els operaris s'han limitat a realitzar algunes feines als dos laterals del torrent, on s'hi varen bastir els fonames de l'estructura que subjectarà la passarel.la peatonal. L'obra té un pressupost de 81.000 euros.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a