Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   14:05

Una imatge del partit jugat dissabte pel C.F. Sóller a Palma.
16/09/2019 | 09:17
El Sóller cau amb el Santa Catalina
SaVeu

El C.F. Sóller va sumar dissabte una nova derrota en el campionat de lliga. En la seva visita al Santa Catalina, l'equip d'Àlex López es va veure superat per l'equip local.

El 3-1 amb el que va acabar el partit deixa l'equip solleric amb tres punts després de les quatre primeres jornades de lliga.

La propera setmana arriba el Formentera a Can Maiol. Els pitiusos són actualment el quart classificat.

Port de Sóller 1 - Vilafranca 1

El Port de Sóller, per la seva banda, va sumar el seu primer punt com a local. Ho va fer a costa del potent Vilafranca en un partit força igualat.

Els visitants s'avançaren en el transcurs dels primers minuts de joc, mentre que els sollerics empataven abans del descans en transformar Josete un llançament des del punt de penal.