Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 14 d'octubre de 2019   |   00:32
 
Enquesta  
És una bona opció construir aparcaments subterranis per pal.liar la manca de llocs per estacionar?


No
 
Un ciutadà votant el passat abril
24/09/2019 | 16:45
A votar de nou
saveu.cat

el Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat avui el reial decret amb el que es dissolen les Corts i es convoquen eleccions generals que es celebraran el proper 10 de novembre.

D'acord amb aquesta resolució la campanya electoral arrancarà el 25 d'octubre i es perllongarà fins al divendres 9 de novembre. La convocatòria d'eleccions ha vengut forçada per la situació de bloqueig en la formació del Govern central.

A Sóller, la nova convocatòria electoral (la quarta per a unes eleccions generals en quatre anys) mobilitzarà 10.000 electors que seran citats a les urnes. L'Ajuntament posarà en marxa el mecanisme legal per formar les meses electorals que es constituiran el dia de la votació. 

Avui s'ha obert el termini perquè els ciutadans que ho vulguin fer puguin exercir el seu vot per correu. Podran sol.licitar-ho fins al 31 d'octubre.

Les darreres eleccions generals es varen celebrar el passat 28 d'abril. És la segona vegada en Democràcia que es convoquen eleccions per la impossibilitat de formar govern.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a