Divendres, 19 d'abril de 2024   |   06:07

L'enfrontament C.F. Sóller - Esporles d'ahir diumenge.
07/10/2019 | 09:12
Segon triomf consecutiu del Sóller
SaVeu

Gran victòria del C.F. Sóller que ahir va superar per la mínima a l'Esporles, un rival directe en la zona baixa de la taula classificatòria.

Un gol de Marcos Fernández, en rematar una treta de falta en el transcurs de la primera part, fou suficient per arribar al final dels noranta minuts amb els tres punts a la butxaca.

Els sollerics estavellaren fins a tres pilotes als pals en un partit on en el tram final es va passar pena per l'ajustada diferència que hi havia en el marcador i perquè eren els minuts que l'Esporles més apretava.

Els sis punts aconseguits en les dues darreres jornades situen l'equip d'Àlex López en una còmode desena posició. El proper cap de setmana l'equip visitarà l'Alcúdia.

Campanet 2 - Port de Sóller 2

El Port de Sóller va seguir ahir amb la seva línia de resultats positius lluny de Camp Maiol. L'equip de Xavi Rado va empatar a Campanet, però es va quedar amb el sabor agredolç perquè en un moment donat guanyava el partit per 0-2.

Aquest punt deixa l'equip a la catorzena posició de la taula classificatòria. El proper cap de setmana arribarà el Platges de Calvià B al Camp den Maiol.