Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 22 d'octubre de 2020   |   08:32
 
Enquesta  
Aproves la col.locació de mampares entre el varador i el passeig peatonal del Port de Sóller?


No
 
El nou rector, durant l'acte de presa de possessió.
07/10/2019 | 16:42
Eugeni Rodríguez, nou rector
saveu.cat

Mossèn Eugeni Rodríguez és des del passat cap de setmana el nou rector de les parròquies de Biniaraix, Bunyola, Fornalutx, L'Horta, Palmanyola, el Port de Sóller i Sóller, en substitució de Marià Gastalver, que havia ocupat aquest lloc durant onze anys abans de ser designat nou prior de Lluc.

Engeni Rodríguez va ser acollit per les comunitats de Sóller el dissabte passat a la Parròquia de Sant Bartomeu amb el ritual d'inici del ministeri presbiteral. Molts fidels de la seva anterior parròquia, la de Llucmajor, varen assistir a l'acte celebrat a Sóller. Rodríguez va animar la comunitat sollerica a treballar aspectes com l'acollida, la pregària, la formació i l'acompanyament, quatre "claus pràctiques" que va dir que servirien per viure l'experiència religiosa, la vivència comunitària, la formació bíblico-documental i el compromís missioner que pretén que siguin el centre de la comunitat de cristians.

Després d'una solemne celebració eucarística, Eugeni Rodríguez es va situar a l'atri de la parròquia i va saludar personalment tots els fidels que s'hi volgueren acostar.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a