Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 10 de juliol de 2020   |   18:55
 
Enquesta  
T’agrada el projecte de peatonalitzar la Gran Via i crear un vial peatonal per accedir fins a l’aparcament públic de Cetre?


No
 
Una de les fotografies que ha fet pública la Conselleria.
17/10/2019 | 18:07
Medi Ambient demana més consciència amb els grafitis a la Serra
SaVeu

La Conselleria de Medi Ambient, a través del seu grup d’Agents de Medi Ambient (AMA), ha emès un comunicat en el que demana “més consciència” als usuaris de la Serra de Tramuntana davant la proliferació de grafitis i pintades que han proliferat durant els darrers anys.

Els agents es troben desbordats pel que fa al nombre de casos que es detecten periòdicament. Fa un temps es va denunciar l’aparició de pintades en indrets tan emblemàtics com el Torrent de Pareis o als marges que va construir Parietti a la carretera de Sa Calobra.

Algunes d’aquestes pintades han pogut ser netejades mitjançant l’aplicació d’una tècnica no agressiva amb el medi. Emperò, la proliferació de noves pintades està superant el ritme d’eliminació que duu a terme l’executiu autonòmic.

És per això que el grup d’Agents de Medi Ambient han dit que “davant la proliferació de grafitis al Paratge Natural de la Serra de Tramuntana, demanam més consciència sobre la necessitat de mantenir conservats els Espais Naturals Protegits”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a