Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 28 d'octubre de 2020   |   18:17
 
Enquesta  
Ha d’entrar Sóller en l’associació denominada Pueblos Mágicos de España?


No
 
La majoria del mobiliari procedeix de donacions.
25/10/2019 | 09:31
A subhasta els mobles de l'Hospital
J.M.

L’Ajuntament de Sóller convocarà una subhasta al mes de desembre per vendre al millor postor els mobles antics que es guarden a l’edifici de Hospital de Sóller. La venda es realitzarà durant la fira de Nadal que es durà a terme durant el pont de la Constitució.

Segons varen explicar els regidors de Patrimoni i Participació Ciutadana, Carlos Darder i Mar Castañer (PP) respectivament, aquesta venda afectarà el mobiliari que fa uns anys ja va ser catalogat i valorat per un antiquari de Sóller. Es posaran a la venda canteranos antics, armaris, taules, cadires o quadres, entre d’altres elements.

Una part d’aquests mobles són fruit de donacions de particulars que varen realitzar quan l’Hospital acollia la residència municipal d’ancians gestionat per les Germanes de la Caritat que va tancar les seves portes el 2008. Tot aquest mobiliari forma part del patrimoni municipal, està catalogat i un antiquari revisarà els preus de sortida per adaptar-los a l’actualitat.

Prèviament a la subhasta pública l’Ajuntament organitzarà una exposició perquè els ciutadans puguin veure els mobles que sortiran a la venda, que no tenen utilitat per al municipi ja que l’Hospital s’ha convertit en edifici oficines de diversos serveis públics.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a