Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 28 de juliol de 2021   |   21:00
 
Enquesta  
És ara el moment adient per celebrar les revetlles a la Plaça que no es pogueren fer per la Fira?


No
 
El llarg plenari celebrat ahir vespre
06/11/2019 | 16:02
Un plenari de quatre hores i mitja
saveu.cat

La sala de plens de l'Ajuntament de Sóller va acollir ahir la que de moment és la sesió més llarga de la darrera dècada. Els onze punts que es varen sotmetre a discusió política va allargar la sessió durant quatre hores i vint minuts per acabar a les 0:20 hores de la matinada.

El més curiós és que el plenari no va tenir una traducció pràctica, ja que els onze temes que es varen discutir tan sols tenien càrrega política. Es varen debatre onze mocions presentades per diferents grups municipals. Tan llarga va ser la sessió que el plenari es va interrrompre en dues ocasions perquè els membres de la corporació poguessin fer un recés.

Durant aquest llarg plenari es varen aprovar dues mocions reclamant el manteniment del descompte aeri del 75%, es va declarar Sóller en emergència climàtica, un pla d'aparcaments dissuassoris i demanar que el Consell pugi la dotació pressupostària al Pla d'Obres i Serveis. També es va recolzar donar suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, crear una canera temporal a Sóller, instar que les viudes puguin accedir a la pensió de viudetat, que es faci un estudi sobre la qualitat de l'aire i un rebuig a la petició dels pescadors que reclamen la devolució d'una aula de l'escola Pere Cerdà. El plenari va refusar una proposta que rebutjava que diputats de Vox puguin visitar els centres escolars.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a