Diari digital de la comarca de Sˇller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   17:49
 
Enquesta  
Quants regidors de lĺAjuntament de Sˇller haurien de tenir dedicaciˇ exclusiva al cÓrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Simarro amb la carta remesa per la Tresoreria
13/11/2019 | 15:37
Ordre per desallotjar l'aula del Pere CerdÓ
saveu.cat

La Tresoreria General de la Seguretat Social ha remès avui a l'Ajuntament de Sóller una carta en la que l'insta a desallotjar la sala dels pescadors que ocupa l'escola del Port a la Casa del Mar "en la major brevetat possible". A més, la Seguretat Social sol.licita a l'Ajuntament que notifiqui la data en què la sala quedarà desalltojada perquè la puguin ocupar els pescadors.

La confraria ha promogut que l'escola del Port desallotgi una de les aules ubicades a l'edifici de la Casa del Mar perquè hi vol instal.lar l'arxiu de l'entitat. Per això la setmana passada va remetre un escrit a l'Ajuntament reclamant la devolució de la sala ara ocupada pel centre escolar i ho va comunicar a la Tresoreria General de la Seguretat Social.

El batle de Sóller, Carles Simarro, ha manifestat la seva preocupació amb la demanda dels pescadors i ha assegurat que la devolució de l'aula "posa en perill la futura ampliació de l'escola". Simarro preveu entaular negociacions amb els pescadors i mantenir reunions amb la comunitat educativa per intentar trobar una solució que eviti haver de desallotjar l'aula de la Casa del Mar.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a