Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   18:25
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
El regidor Andreu Barcelo durant la reunió mantenguda dimarts.
15/11/2019 | 09:04
Fornalutx podria deixar de formar part de Pueblos Bonitos de España
SaVeu

L’Ajuntament de Fornalutx podria deixar de pertànyer a l’associació “Pueblos Bonitos de España”. El regidor de Turisme, Andreu Barceló (PSOE), ha explicat que l’equip de govern s’està plantejant abandonar-la degut a l’elevat cost que suposa estar-hi adherit.

“Nosaltres volem eliminar despeses i trobam que els quasi 2.000 euros anuals que pagam és una quota exagerada. Si no hi ha col.laboració del Govern la nostra intenció és sortir de l’associació”, ha explicat Andreu Barceló. El regidor socialista ha fet aquestes declaracions després de reunir-se aquesta setmana amb el president de “Pueblos Bonitos de España”, Francisco Manuel Mestre, i amb la directora general de Turisme del Govern, Rosana Morillo.

Durant la reunió, la representant del Govern va explicar que el seu departament estudiarà si es poden canalitzar ajuts per als pobles que integren aquesta associació. En aquest sentit, el representant de “Pueblos Bonitos de España” va assegurar que en el transcurs dels anys 2020 i 2021 l’entitat integrarà nous pobles de les Illes Balears, ja que fins ara Fornalutx és l’únic municipi de la comunitat autònoma que en forma part.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a