Diari digital de la comarca de Sˇller
Diumenge, 5 de juliol de 2020   |   19:07
 
Enquesta  
Quants regidors de lĺAjuntament de Sˇller haurien de tenir dedicaciˇ exclusiva al cÓrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Les marjades del JardÝ BotÓnic de Sˇller.
15/11/2019 | 14:13
El JardÝ BotÓnic rep 48.736 euros
SaVeu

El Consell de Govern ha autoritzat la Conselleria de Medi Ambient i Territori a fer el pagament anticipat d’una subvenció de 48.736 €, en concepte de patronatge, a la Fundació Jardí Botànic de Sóller per al manteniment d’aquesta entitat durant l’exercici de 2019. El pagament anticipat s’autoritza per tal que es pugui justificar aquesta subvenció en acabar l’exercici comptable.

La Conselleria de Medi Ambient i Territori forma part del Patronat que gestiona la Fundació Jardí Botànic de Sóller des que es va constituir, el 21 d’abril de 1997. També en formen part el Consell Insular de Mallorca, l’Ajuntament de Sóller, la Universitat de les Illes Balears (UIB), l’Associació Iberomacaronèsica de Jardins Botànics i l’Associació Museu Balear de Ciències Naturals.

La Fundació Jardí Botànic de Sóller és l’únic jardí botànic legalment constituït que hi ha a les Illes Balears i, per tant, és l’única institució que pot dur a terme les activitats que desenvolupa, d’estudi, conservació i divulgació dels vegetals, les quals són objecte de la finalitat institucional de l’entitat.

El manteniment del Jardí Botànic de Sóller durant l’exercici de 2019 se sufraga amb l’aportació patronal del Govern de les Illes Balears, els ingressos propis de la Fundació en concepte de venda d’entrades i altres ingressos provinents de l’activitat mercantil.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a