Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 4 de juliol de 2020   |   05:15
 
Enquesta  
Quants regidors de l’Ajuntament de Sóller haurien de tenir dedicació exclusiva al càrrec?

Cap
Un
Dos
Tres
Quatre
Cinc
 
Una de les escenes del curt dels residents.
20/11/2019 | 16:28
Tercer curtmetratge de Bell Entorn
saveu.cat

La residència Bell Entorn celebra aquest mes el seu catorzè aniversari i un dels esdeveniments més destacats ha estat l’estrena del treball audiovisual realitzat pel departament de Fisioteràpia i teràpia ocupacional. “Ambpatitza” és el títol del curtmetratge que intenta que l’espectador connecti amb el que representa patir algun tipus de demència o necessitat física que impossibilita la realització de les activitats de la vida diària.

El dilluns va tenir lloc l’estrena del documental, un acte per a residents, familiars i treballadors de la residència que va culminar amb un lliurament de premis Òscar i un photocool.

Xisca Llorens ha estat la guionista i directora del que és el tercer treball audiovisual del centre. El 2011 es va estrenar el curtmetratge d’intriga “Abracadabra” i l’any passat va ser el torn de “docuMENTAL”, que va tenir molta repercussió social en rememorar, els residents, passatges de la seva joventut i del devenir social i polític del país.

El curtmetratge està disponible a Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=o60fkyfsRhE&t=22sAnterior Tanca Següent Compartiu-ho a